Over ons 

Garage Evert Kooij is een universeel garagebedrijf. Auto's van alle merken en leeftijden zijn hier welkom voor reparatie en onderhoud. De eigenaar Evert Kooij heeft meer dan 44 jaar uitgebreide ervaring in de autobranche. Januari 1995 verruilde hij zijn baan als monteur/
A.P.K keurmeester voor die van eigen baas.

Na 2 jaar op het Kooypunt in een huurpand werd een perceel grond aangekocht en een nieuw pand gebouwd. In de ruime werkplaats met 3 hefbrug gen en modern gereedschap worden de auto's weer tip top in orde gebracht. Een kleine showroom is er ook waar 5 auto's in kunnen staan. Op het buiten terrein staan nog eens 25 auto's.

Universeel Automobielbedrijf

Garage Evert Kooij is een universeel automobielbedrijf. Voor alle merken kunt u hier terecht voor onderhoud A.P.K en reparatie. Wij zijn gespecialiceerd in Volvo ook hebben we een ruime ervaring in klassieke auto's.

Ook voor autoschade schadeafwikkeling met schade expert en autoruitenservice accu's uitlaten en banden kunt u bij ons terecht.Auto's poetsen en bekleding reinigen met onze nieuwe bekledingreinigings machine .

41 jaar ervaring

Wij hebben ruim 41jaar ervaring in de autobranche en doen tevens in klassieke automobielen zoals onderhoud en A.P.K aankoopbemiddeling en zoekopdrachten ook verzorgen wij uw taxatie's van uw klassieker. Airco service.

Wanneer uw auto bij ons voor een reperatie is staat er eenGratis leenauto tot uw beschiking. 

Ook is daar onze occasionhandel. Wij hebben altijd een kleine 30 auto's in voorraad voor de verkoop en ruilen alles in. Wij leggen ons toe op de goedkopere auto maar ook voor een jonge occasion of nieuw kunt u bij ons terecht.