540dc43504d557d31b518cd3_Icon-close.png

Service en automaat spoelen

Garage Evert Kooij is een universeel automobielbedrijf. Voor alle merken kunt u hier terecht voor automaat spoelen, onderhoud A.P.K en reparatie. Wij zijn gespecialiceerd in Volvo ook hebben we een ruime ervaring in klassieke auto’s.

Ook voor autoschade schadeafwikkeling met schade expert en autoruitenservice accu’s uitlaten en banden kunt u bij ons terecht. Auto’s poetsen en bekleding reinigen met onze nieuwe bekledingreinigings machine .Wij hebben ruim 46jaar ervaring in de autobranche en doen tevens in klassieke automobielen zoals onderhoud en A.P.K aankoopbemiddeling en zoekopdrachten ook verzorgen wij uw taxatie’s van uw klassieker. Airco service. automaat spoelen. Zie : http://www.youtube.com/watch?v=QBpq1TBn7ew

Wanneer uw auto bij ons voor een reperatie is staat er een Gratis leenauto tot uw beschiking.

Ook is daar onze occasionhandel. Wij hebben altijd een kleine 30 auto’s in voorraad voor de verkoop en ruilen alles in. Wij leggen ons toe op de goedkopere auto maar ook voor een jonge occasion of nieuw kunt u bij ons terecht.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in automaat spoelen. Met de meest moderne apparatuur zijn wij koploper in automaat spoelen.

sevice P1010357 over ons P1010507